Actiwall

Actiwall är nästa generations aktivitetsstyrda möbel för offentlig miljö där användarnas behov får råda, en allaktivitetsmöbel för användarunika dagar. Den står till tjänst på kontor och konferens lika väl som i reception och restaurang som annan offentlig miljö. Actiwall är unik, den anpassar sig efter användarna. Besök vår hemsida www.samobler.se för mer information och bilder.

Actiwall is the next generation of activity based furniture for public areas where the needs of the users is allowed to prevail, an all activity based furniture for unique days. It favours you greatly at an office and a conference area as well as in a reception or a restaurant, just as in any other public area. Actiwall is unique it adapts according to the users. Visit our website www.samobler.se for more information and photos.