Tag: arbete

Söker säljare till Stockholm & Tibro

Utöver de tidigare utlysta tjänsterna till produktionsavdelningen (som vi fortfarande behandlar, lite mer än hälften är tillsatta och fler kommer att erbjudas tjänster under det närmaste kvartalet.) söker vi också förstärkning till vår försäljningsavdelning. En till två resande säljare på region Stockholm, utgår från vår utställning på Maria Bangata 2 samt en förstärkning till vårt försäljningskontor i Tibro där ritningsarbete kommer att vara en viktig del av vardagen. Besök www.samobler.se/jobb för att läsa mer alternativt skicka tips till någon som Ni tycker passar.

OBSERVERA att tjänsterna kommer att tillsättas snarast möjligt….Angående arbetsansökningarna!

Härmed önskar vi framföra ett stort tack till alla Ni som skickat in Era ansökningar till någon av de flertal arbetspositioner vi haft utannonserade. Vi uppskattar Era vänliga ord och är glada över den stora omfattningen av sökande vi haft. Dock måste vi tyvärr meddela att alla tjänster nu är tillsatta av ett antal olika sökanden (E-postutskick har gjorts med information till alla sökande.). Men sök gärna på nytt när Ni ser nästa annons från SA Möbler AB i framtiden.

Våra nya medarbetare hälsas hjärtligt välkomna (med flaggan i topp!) och kommer att presenteras fortlöpande i takt med att de tillträder.

Kjell med personal.At work

Efter fyra veckors semester i högsommarvärme är vi tillbaka igen. Order och utleveranser sker som vanligt, har Ni några frågor är vi som alltid redo att bistå Er.
Ring oss gärna på +46 504 198 00.

After a four week long vacation with the best weather we had for a long time, we are back again. Orders and deliveries is managed as usual, we are standing by if you got any questions.
Give us a call +46 504 198 00.